Activiteiten

De Stuiterbal Kindercoaching_Activiteiten_Self defense mind & body

Self defense mind & body

Na het succes van de Self Defense Mind & Body trainingen die wij de afgelopen weken gaven door heel Zeeland en de bijna 100 kinderen die wij hebben leren kennen, hebben we besloten tot een vervolg. In de afgelopen trainingen hebben wij de kinderen veel geleerd over hoe je op komt voor jezelf. Werkten we aan het zelfvertrouwen en hadden we vele gesprekken.

Ook kwam telkens weer “het rugzak spel” terug in de lessen. We lieten de kinderen op een briefje schrijven wat voor hen vervelend was om mee te maken. De briefjes gingen in de tas. De kinderen mochten een flinke klap op de rugzak geven en wegrennen. Wanneer ze terug kwamen rennen was de rugzak op miraculeuze wijze verdwenen en had het alle briefjes met de daarbij behorende nare gebeurtenissen meegenomen. De kinderen en ouders gaven aan dit erg prettig te vinden.

Wij hebben hiervan geleerd dat er helaas nog veel kinderen zijn met weinig zelfvertrouwen, faalangst en dat er veel kinderen helaas toch nog gepest worden. Hier willen wij heel graag iets aan doen. Want ieder kind hoort gelukkig, vol van zelfvertrouwen en volledig zichzelf te kunnen zijn.

Daarom hebben wij een programma geschreven dat perfect aansluit op de ééndaagse Self Defense Mind & Body training.

In vier weken tijd gaan we werken aan de fysieke en mentale weerbaarheid. Dit doen we door middel van een combinatie van coaching en Krav Maga. De enige sport waarbij je leert om niet te moeten vechten.

Het grootste deel van deze training gaat ervoor zorgen dat je leert hoe je om moet gaan met pestkoppen. We werken hierbij aan je weerbaarheid. Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun eigen talenten. Als kindertalentenfluisteraar ga ik samen met jou op een ontspannen en leuke manier op zoek naar jouw talenten. We benoemen deze talenten en ik ga je leren hoe je ze moet inzetten. Elke activiteit die bijna als vanzelf gaat, waar je blij van wordt en waar je voldoening van krijgt zegt iets over je talenten. Als je deze talenten leert benutten dan krijg je een flinke dosis veerkracht en zelfvertrouwen. En die veerkracht en dat zelfvertrouwen heb je nou juist nodig om sterk in het leven te staan.

Aangezien we werken met kleinere groepen starten we elke maand een nieuwe groep.

Genoeg redenen om je nu alvast in te schrijven voor de vierweekse Self Defense Mind & Body training.

De KanjerClub

Welkom bij de Kanjerclub van De Stuiterbal Kindercoaching.

Samen sporten met net dat beetje extra aandacht.
De kanjerclub is er voor alle kinderen van 6 tot 12 die dolgraag op een sportclub willen, maar dit (nog) niet durven. Dit kan zijn door een gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, ADHD, ASS, gedragsproblemen, motorische problemen, problemen met het gewicht en meer. In een periode van drie maanden gaan we wekelijks een andere sport beoefenen. Dit doen we op de club zelf, onder de begeleiding van mijzelf en een trainer van de club. Na deze periode van negen sporten ben je zo ver dat de stap naar een club van jouw eigen wens makkelijker te nemen is. Bij De Stuiterbal Kindercoaching gaat het op de eerste plaats om jou en samen plezier maken, het vergroten van het zelfvertrouwen en jouw talenten.

Als kind ben je je vaak niet bewust van jouw eigen talenten. Als kindertalentenfluisteraar ga ik samen met jou op een ontspannen en leuke manier op zoek naar jouw talenten. We benoemen deze talenten en ik ga je leren hoe je ze moet inzetten. Elke activiteit die bijna als vanzelf gaat, waar je blij van wordt en waar je voldoening van krijgt zegt iets over je talenten. Als je deze talenten leert benutten dan krijg je een flinke dosis veerkracht en zelfvertrouwen. En die veerkracht en dat zelfvertrouwen heb je nou juist nodig om sterk in het leven te staan.

Wil jij graag op een sportclub, maar ben je nog niet zo ver?

Meld je aan en we gaan samen met een leuke groep, misschien wel nieuwe vrienden, op zoek naar jouw club.

De Stuiterbal Kindercoaching_Activiteiten_De KanjerClub
De Stuiterbal Kindercoaching_Activiteiten_Uit de Verf

Uit de Verf

Tijdens Uit de Verf! gaan we aan de slag met jullie creativiteit. We creëren ruimte waarin je leert te durven, waarin je je kunt verwonderen en waarin je voorraad veerkracht weer wordt aangevuld. Op een creatieve manier zul je nieuwe dingen ontdekken en gaan we onderzoeken uit welke bronnen jij kunt putten. Wat je tegenhoudt en wat jij nodig hebt om je veerkracht te kunnen aanspreken of aanvullen. Veerkracht heb je nodig om weer verder te kunnen gaan als iets niet lukt of tegen zit. Door leuke en positieve dingen te doen waar jij blij van wordt werk je onbewust aan je veerkracht.

De workshop duurt 2 uur en in die twee uur leer je van een echte kunstenares hoe je kleuren mengt, wat kleuren met je gevoel doen, waarom je verschillende soorten kwasten kunt gebruiken, maken we een te gek kunstwerk en voert een kindercoach / KinderTalentenFluisteraar talentengesprekken. Want als je weet wat jouw talent is en waar jij heel blij van wordt werk je onbewust aan je veerkracht en dus ook aan je zelfvertrouwen. Je gaat ook nog eens naar huis met een echt kunstwerk en een talentenkaart!

Kortom, een middag om niet snel te vergeten!

We starten zodra het weer het toelaat, want het is natuurlijk heel fijn om in de zon te werken aan jouw kunstwerk en talenten.

Locatie & Data volgen zo spoedig mogelijk.

Inschrijven kan natuurlijk alvast!

Neem vrijblijvend contact op