Coaching

De Stuiterbal Kindercoaching_Coaching_1

Coaching

Kinderen en ook jongvolwassenen groeien op in een steeds hectischere en drukker wordende wereld. Ze spelen steeds minder buiten. Ze hebben het steeds drukker door allerlei soorten verplichtingen. School, huiswerk, sport, muziek, toneel, bijles, examentraining, social media en ga zo maar door. Kinderen en zeker ook jongvolwassenen kunnen last hebben van te veel of juist van te weinig prikkels. Iedereen heeft weleens een mindere periode. Dat hoort nou eenmaal bij het leven.

 

Maar blijft de jongvolwassene of het kind voor een langere periode hangen in bang, boos of verdrietig zijn? Heeft de jongvolwassene of heeft het kind een laag zelfbeeld, faalangst of word de jongvolwassene gepest of wordt het kind gepest?

 

Weet jij als jongvolwassene niet goed of je de juiste richting gekozen hebt op school of op je werk? 

 

Voor al deze vragen kun je de hulp van een coach inschakelen. De Stuiterbal helpt op een laagdrempelige manier met de hulpvraag. 

 

Het antwoord op de hulpvraag is door het ontdekken van de unieke talenten meestal terug te vinden in het kind of jongvolwassene zelf. De Stuiterbal kijkt achter het “probleem” van het kind of de jongvolwassene. Samen ontdekken we de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en wordt er gewerkt aan het zelfvertrouwen, de veerkracht en de weerbaarheid. 

 

Het kind of de jongvolwassene leert zichzelf en zijn/haar kwaliteiten kennen. Dit is bruikbaar de rest van zijn/haar leven. 

 

Wij streven altijd naar een gelukkig en blij kind of jongvolwassene als eindresultaat.

 

Neem vrijblijvend contact op