Uit elkaar…

De Stuiterbal Kindercoaching_Specialities_Uit elkaar…_1

Niet meer samen verder

Een kind of jongvolwassene van ouders die gaan scheiden of waarvan de ouders al gescheiden zijn krijgt te maken met veel veranderingen. Het dagelijks leven van het kind of de jongvolwassene kan ineens enorm veranderen. Veel emoties spelen hierbij een rol. Het kind of de jongvolwassene krijgt te maken met spanningen, soms met ruzies en de veilige basis valt weg. Het kind of de jongvolwassene voelt zich dan ook vaak in de steek gelaten, afgewezen of geeft zichzelf de schuld van de scheiding. 

 

De Stuiterbal leert het kind of de jongvolwassene hoe met deze emoties om te gaan. Er wordt geluisterd naar wat het kind of de jongvolwassene wil vertellen. Welke gevoelens er zijn, hoe het kind of de jongvolwassene de scheiding ervaart, wat het kind of de jongvolwassene moeilijk vindt, waar het bang voor is, waar het tegen aan loopt en of er schuldgevoelens zijn.

Op deze manier kan De Stuiterbal u als ouders ook ondersteunen. De Stuiterbal heeft hiervoor een zeer geschikt programma waarbij er een aantal thema’s aan bod komen. Met dit speciale programma leren wij het kind of jongvolwassene al deze emoties te begrijpen, ze te verwerken en een plekje te geven.

 

Neem vrijblijvend contact op