Tarieven

Transparantie

Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar onze tarieven. Helaas is onze dienstverlening nog steeds niet vergoed door de zorgverzekeringen in Nederland en zijn de gemeenten ook gebonden, waardoor er lange wachtlijsten ontstaan. Omdat u het beste wilt voor uw kind en daarvoor de moeite hebt genomen om onze website te bezoeken, vinden wij het belangrijk dat wij transparantie tonen over de te maken kosten. Ook begrijpen wij heel goed dat dit een forse investering kan zijn die impact heeft op het gezin. Wij weten dat de stap heel groot kan zijn. Daarom is bij De Stuiterbal Kindercoaching maatwerk altijd mogelijk. Maak uw zorgen en wensen kenbaar, dan zoeken wij samen een passende oplossing. Onze zaak is het welzijn en welbevinden van uw kind!

ALL IN

EUR 69,- per sessie

vanaf EUR 276,- per traject

Traject

Het gedrag van kinderen en het gedrag tussen kinderen onderling is een proces dat mij enorm intrigeert. Een kind kan zich heel anders gedragen in diverse situaties. Soms is daar een duidelijke aanleiding voor, maar heel vaak blijkt het een achterliggende oorzaak te zijn. Mijn ervaring als moeder, gastouder, trainer bij diverse sportclubs en tijdens mijn werk als instructeur, hebben bijgedragen aan deze inzichten. Hier valt het me vaak direct op wanneer een kind niet prettig in zijn vel zit. Daarnaast heb ik veel verschillende culturen mogen ervaren en ben ook vaak verhuisd als kind. Daardoor heb ik moeten leren op een nieuwe plek een thuis te maken. Dit samen met mijn diagnose ADHD. Mede dankzij deze ervaringen en door de diverse opleidingen en verdiepende trainingen, heb ik mij gespecialiseerd om te kunnen achterhalen wat er speelt bij het kind.

Door het kind te laten ervaren dat negatieve gevoelens omgebogen kunnen worden naar positieve gevoelens, stimuleer ik ze hun eigen kracht te ontdekken en benutten. Voor nu en in de toekomst. Ik voel mij steeds weer geïnspireerd om door te gaan, vooral als ik blije reacties krijg van kinderen en ouders die ik heb kunnen helpen.

90 Minuten!

EUR 85,-

Losse Sessies

Mocht u behoefte hebben aan een losse sessie, waarin uw bepaalde zaken wilt bespreken zonder verder een traject te starten dan hanteren wij een tarief van EUR 85,- per sessie inclusief BTW. Deze sessie neemt ongeveer 90 minuten in beslag. Mocht deze sessie leiden tot een traject dan zien wij deze sessie als intake en trekken we deze kosten af van het totaalbedrag van het traject.

30 Minuten

EUR 25,-

KinderTalentenFluisteraar

Ook bieden wij Kinder Talenten gesprekken aan. Deze unieke gesprekken duren doorgaans 30 minuten en gaan in op het ontdekken van de talenten van uw kind. Dit doen wij onder het merk KinderTalentenFluisteraar en zijn hiervoor als enige in Zeeland gecertificeerd. We rekenen EUR 25,- per gesprek inclusief BTW excl. eventueel te maken reiskosten.

Sponsoring

4 GRATIS Groepsgesprekken per jaar

Groepsgesprekken

Omdat wij begaan zijn met de ontwikkeling van uw kind sponseren wij per jaar 4 KinderTalenten gesprekken in groepsverband. Bijvoorbeeld op de sportclub, in de klas, in de bibliotheek, of elders. In korte, 10 minuten-, gesprekjes ontdekken we samen het talent van het kind en krijgen ze een beknopte persoonlijke kaart mee naar huis waaraan ze een positieve herinning koppelen.

Naschoolse activiteiten

Vanaf EUR 15,- p.p.

Zie onze kalender…

Verder bieden wij, vaak in samenwerking met onze partners, naschoolse- en losse activiteiten aan. Klik hier voor deze activiteiten en bijbehorende kosten.

Maatwerk

Stuur ons een email!

Instellingen, Scholen, NGO’s, Onderneming?

Bent u een instelling, onderneming, NGO, Gemeente, School of elders betrokken bij het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en heeft u interesse in deze naschoolse activiteiten of maatwerk? Dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken op dit moment aan onze brochure voor het schooljaar 2021-2022, stuur ons een email op info@destuiterbal.com wanneer u onze brochure wenst te ontvangen.

Neem vrijblijvend contact op