Tarieven

Transparantie

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de tarieven van de Stuiterbal. Helaas is coaching nog steeds niet vergoed door de zorgverzekeringen in Nederland en zijn de gemeentes ook gebonden, waardoor er lange wachtlijsten ontstaan. Omdat u het beste wilt voor uw kind of jongvolwassene en daarvoor de moeite hebt genomen om de website van de Stuiterbal te bezoeken, is het belangrijk dat u transparantie heeft over de te maken kosten. Dit kan een forse investering zijn die impact heeft op het gezin. Daarom is bij De Stuiterbal maatwerk altijd mogelijk. Maak uw zorgen en wensen kenbaar, dan zoeken we samen een passende oplossing. De Stuiterbal vindt het welzijn en welbevinden van uw kind of jongvolwassene prioriteit nummer 1!

ALL IN

EUR 79,- per sessie

vanaf EUR 316,- per traject

Traject

Coaching bij De Stuiterbal gebeurt altijd op basis van de unieke talenten van het kind of de jongvolwassene. Gemiddeld duurt een traject tussen de 4 en 6 sessies. Na 4 sessies bespreken we altijd de voortgang en wordt er bepaald of er verder gegaan wordt indien dit nodig is. 

90 Minuten!

EUR 99,-

Losse Sessies

Mocht u behoefte hebben aan een losse sessie, waarin u bepaalde zaken wilt bespreken zonder verder een traject te starten dan hanteren wij een tarief van EUR 99,- per sessie.. Deze sessie neemt 90 minuten in beslag. Mocht dit leiden tot een traject dan zien wij deze sessie als intake en trekken we deze kosten af van het totaalbedrag van het traject.

Talentengesprek

EUR 50,-

KinderTalentenFluisteraar

Iedereen verdiend zijn/haar unieke talenten te kennen, om deze in het dagelijks leven te benutten. Deze unieke talentengesprekken gaan in op het ontdekken van de talenten van het kind of jongvolwassene. Deze kennis geeft het kind of de jongvolwassene veerkracht, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Deze gesprekken voert De Stuiterbal  onder het merk KinderTalentenFluisteraar en is hiervoor als enige in Zeeland gecertificeerd. Er wordt EUR 50,- per gesprek gerekend (excl. eventueel te maken reiskosten).

Sponsoring

4 GRATIS Groepsgesprekken per jaar

Groepsgesprekken

De Stuiterbal is begaan met de ontwikkeling van uw kind of jongvolwassenen en daarom sponseren wij per jaar 4 Talenten gesprekken in groepsverband. Bijvoorbeeld op de sportclub, in de klas, in de bibliotheek, of elders. In korte, 10 minuten-, gesprekjes ontdekken we samen de talenten van de kinderen en jongvolwassenen en krijgen ze een beknopte persoonlijke kaart mee naar huis waaraan ze een positieve herinning koppelen.

Naschoolse activiteiten

Vanaf EUR 15,- p.p.

Zie onze socials…

Verder biedt de Stuiterbal, vaak in samenwerking met onze partners, naschoolse- en losse activiteiten aan. Houdt ook zeker de socials van De Stuiterbal Coaching in de gaten. Hier vind je als eerste de nieuwste activiteiten.

Maatwerk

Stuur een email!

Instellingen, Scholen, NGO’s, Onderneming?

Bent u een instelling, onderneming, NGO, Gemeente, School of elders betrokken bij het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en heeft u interesse in de  activiteiten van de Stuiterbal of wenst u maatwerk? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te spreken.

Neem vrijblijvend contact op